TU:n ensimmäinen valmentajakiinnitys kaudelle 2017-2018 tehty!

23.2.2017


Sibelius on toiminut myös Uimaliiton maajoukkue valmentajana
(c) Peter Weissenberg photography
Sibelius on toiminut myös Uimaliiton maajoukkue valmentajana (c) Peter Weissenberg photography

Jo tässä vaiheessa hallitus voi ylpeänä julkistaa ensimmäisen ensi kauden valmentajakiinnityksen. Seuran pitkäaikainen valmentaja Mikael ”Sibbe” Sibelius on lupautunut jatkamaan hienoa työtään ja ottaa ensi kaudella komentoonsa C- ja B-juniorit.

Turun Uimareiden BC-ikäisten ympärille rakennetaan treeniryhmä, josta paikkansa löytävät esimerkiksi kaikki tämän kauden naisten kanssa treenanneet vielä juniori-ikäiset tytöt ja C-ikäiset pojat.

Sibbe on monet vuodet valmentanut seuran junioreita varsin menestyksekkäästi. Hän on erittäin pidetty persoona junioreiden keskuudessa ja hänen osaamista kunnioittavat niin omat kuin vastustajankin pelaajat. Sibben jatkaminen junioreiden kanssa tuo mukanaan kaivattua pitkäjänteisyyttä nuorten pelaajien tärkeässä kehitysvaiheessa. Parempaa juniorivalmentajaa on vaikea tästä maasta löytää. Seura lähettää kiitokset myös Sibben kotijoukoille, joilta tämä päätös taas vaatii uhrauksia. Lisää valmentaja-asioita kerrotaan kevään kuluessa. 

Tiedoksi kaikille tuleville BC-junnuille! :

Kaikki ensi kauden C- ja B-ikäiset eli 2000, 2001, 2002 ja 2003 syntyneet juniorit sekä naisten ryhmän kanssa nyt treenaavat tytöt VANHEMPINEEN kutsutaan tiedotustilaisuuteen, joka pidetään Impivaaran kokoustilassa tiistaina 28.2. kello 18:30 – 19:30. Luvassa tärkeää käytännön tietoa, ennen kaikkea loppukesän Unkarin reissusta ja syksyn Liettuan reissusta. Toivottavasti jokaisesta perheestä pääsee pelaajan lisäksi myös vähintään toinen huoltajista mukaan.

Tervetuloa!