BC-junnuille nyt myös apuvalmentajat selvillä ensi kaudeksi !

27.2.2017

Alexei Mironov
Alexei Mironov
Jonny Lindroos
Jonny Lindroos

Aikaisemmin jo julkaistiinki että Mikael Sibelius toimii BC-ryhmän päävalmentajana. Apuvalmentajikseen kaudelle 2017-18 Sibbe saa Jonny Lindroosin ja Alexei Mironovin.

BC-junioreiden valmennuskaarti on nyt siis valmiina jo tulevaa kautta varten. Päävalmentaja Sibelius on erittäin tyytyväinen, että näinkin kokeneet ja meritoituneet valmentajat lähtevät projektiin mukaan.

Lindroos on tällä kaudella jo toiminut BC-tyttöjen parissa naisten valmentajana ja jatkaa näin aloittamaansa työtä tyttöjen kanssa myös BC-junnuissa. Lisäksi Jonnyn suuri vahvuus on kuivaliikunta, varsinkin liikkuvuus ja voimapuoli.

Alexei on toiminut tulevien C-poikien kanssa apuvalmentajana jo tällä kaudella ja jatkaa siis saman ryhmän parissa. Lisäksi Alexei on seuran maalivahtivalmentaja, joten myös  BC-junnujen maalivahti osio on hyvällä tolalla.

Kuluva kausi on toki vielä kaikilla kesken ja nyt kun tulevan kauden jatkuvuus on taattu BC-junioreiden osalta, niin voidaan luottavaisin mielin keskittyä saattamaan kevään pelit pakettiin.

Tulevia BC-junnuja nähdäänkin tällä kaudella pelaamassa kattavasti kaikissa TU:n SM-sarjajoukkueissa !