D-junioreiden valmennus selvillä ensi kaudeksi

18.3.2017

TU:n kauden 17-18 valmennuskaarti alkaa varmistumaan, nyt myös D-junioreiden valmennustiimi on sovittu. Joukkueen päävalmentajaksi lähtee Rim Arslangaliev.

Rim on tämän kauden toiminut D-junioreiden apuvalmentajana, E-junioreiden apuvalmentajana sekä seuran DSM 2- joukkueen pelivalmentajana. Lisäksi Rim tuomaroi junnujen ja naisten pelejä.

Tulevana kautena Rim on siis luvannut ottaa päävastuun D-junioreista. Ensi kauden D-junnut ovat 04-05-syntyneitä. Sama ikäluokka, jonka parissa Rim nyt tälläkin kaudella toimii ja tuntee jo siis pelaajat.

Rimin avuksi ovat lupautuneet Tuomas Kaukinen ja Sari Viljanen. Kaukinen toimii tällä hetkellä nykyisten D-junnujen valmennuksessa ja Sari E-junnujen apuna, joten myös heille 04-05-ikäluokka on tuttu.

D-junnujen on tarkoitus hakea pelikokemusta omasta SM-sarjastaan ja mahdollisesti muista kotimaan turnauksista ja leireistä. Välillä TU:n D-junnut ovat käyneet myös Ruotsin puolella pelaamassa, mikäli kalenteriin sopii. Menestystavoitteita seura ei vielä nuorilla junnuille aseta. Tarkoitus on vaan pelata ja pitää hauskaa.