Ravintoluento 31.8.

9.8.2017

Muistakaa ilmoittautua!

Syksyn alkajaisiksi Turun Uimarit järjestää yhdessä yhteistyökumppanimme Sairaala Neon kanssa erityisesti junioreille ja heidän vanhemmilleen suunnatun luennon nuoren urheilijan ravitsemuksesta. Tiedossa on ravitsemusterapeutin ohjeita mm. miten kannattaa syödä ennen ja jälkeen treenien ja miten pitäisi ruokailut hoitaa turnausviikonloppuisin. Luvassa on varmasti jokaiselle perheelle arvokasta tietoa, joten kannattaa tulla kuuntelemaan vaikka kuvittelee homman olevan hallussa. Ravinto on tärkeä osa nuorten jaksamista ja jo pienillä muutoksilla voi saada ihmeitä aikaan. Vaikka luento on suunnattu pääosin nuorille, kaikki seuran pelurit ovat tervetulleita.

Juniorit saavat olla tilaisuudesta pois vain todella hyvällä syyllä ja koska vanhemmat pitkälti täyttävät perheen ruokakaapit, on toivottavaa että vähintään toinen vanhemmista pääsisi paikalle. Tilaisuus on räätälöity meille eli voidaan kysellä ja keskustella juuri meidän lajin tuomista haasteista kuten myöhäiset treenien loppumisajat.

Tilaisuus pidetään Kupittaan rautatieaseman kupeessa Sairaala Neon tiloissa (Joukahaisenkatu 6) torstaina 31.8. kello 17:00 - 19:00.

Tarvitsemme tiedon osallistujamäärästä, joten ilmoittauduttehan (myös junnut!!!) oheisen linkin kautta viimeistään 27.8.:

https://goo.gl/forms/qRktsnbm4zYJsuMw1