Naisten syksyn tavoitteena seurajoukkueiden PM-turnaus! Juniorit matkustavat Poriin viikonloppuna!

8.9.2017

TU:n naisten edustusjoukkueen syksyn päätapahtuma on lokakuun alussa Tanskassa pelattavat seurajoukkueiden Pohjoismaiden mestaruuskisat. Tähän viimeistely aloitetaan nyt Euran leirillä. Tänä viikonloppuna seuran juniorit puolestaan vierailevat Porissa Sentterien juhlaturnauksessa.

Seura PM:t järjestetään Kööpenhaminassa 6.-8.10. Naiset ovat tähän syksyn päätapahtumaansa harjoitelleen 3-6 kertaa viikossa osa kesäkuusta ja osa elokuun alusta. Osa pelaajista kävi myös junioreiden mukana Unkarissa hakemassa pelikokemusta 2 viikon leiriltä. TU:n lisäksi Suomesta naisten turnaukseen osallistuvat Porin Sentterit. Miesten turnaukseen Suomesta lähtevät TU, Kuhat ja Cetus.

Ennen Kööpenhaminaa naiset käyvät hakemassa pelituntumaa Slovakian kansainvälisestä naisten turnauksesta, johon lähdetään ensi viikonloppuna 15.-17.9. Turnaus järjestetään Slovakian Vrutkyssa jonne naiset ajavat Budapestista torstai-iltana ja sunnuntaina lennetään takaisin Suomeen. Turnauksen tarkoituksena on hioa joukkuepelaamista yhteen ja saada kovia pelejä alle ennen seura-PM:jä.

Tänä viikonloppuna on Slovakiaa varten valmistava leiri Impivaarassa ja Euran uimahallissa, joka niin ikään kuuluu jokaisen naisten edustuksen pelaajan ohjelmaan. Viikonloppuna naiset harjoittelevat 5 kertaa, joista 2 on peliharjoitusta seuran junioreita vastaan. Mikäli kaikki viikon normaali treenit on käytynä niin tästä viikosta kertyykin huimat 10 harjoituskertaa.

Sentterien juhlaturnaus

Naisten joukkueen junioriketju osallistuu lauantaina Sentterien 20v juhlaturnaukseen porissa yhdessä seuran muiden junioreiden kanssa. Matkaan on lähdössä 51 nuorta Turun Uimaria. Samalla pelataan B-junioreiden SM-kauden avauspelit niin ikään senttereitä vastaan.