Turun Uimareiden edustusjoukkueet taistelevat Pohjoismaiden mestaruudesta!

4.10.2017

Turun Uimareiden miesten ja naisten edustusjoukkueet matkaavat tulevana viikonloppuna 6.-8.10. Tanskaan Kööpenhaminaan vesipallon seurajoukkueiden Pohjoismaiden mestaruusturnaukseen. Turnaus on kolmipäiväinen. Miesten urakka alkaa perjantaina ja naisten lauantaina.

Miesten sarjaan osallistuvat pohjoismaiden parhaat: Norjan mestari Vika IF, Tanskan mestari FREM, Ruotsin mestari Järfälla, Suomen mestari Uintiseura Kuhat Helsingistä. Lisäksi muista mitalisteista Ruotsin viimekauden hopeamitalisti Stockholms Polisen IF, Tanskasta yhdistelmä HSK/KVIK, Suomesta Espoon Cetus sekä pronssimitalisti Turun Uimarit. Miehet pelaavat kahdessa lohkossa jossa TU:n lohkossa pelaavat Kuhat, HSK/KVIK ja Järfälla.

Naisten sarjassa pelaa Ruotsin mestari Järfälla, Tanskan Hovedstadens Svømmeklub HSK, Suomen hopeamitalisti Turun Uimarit ja Ruotsista vesipalloseura Lugi.

Turnaus on edustusjoukkueiden syksyn päätapahtuma ja on hienoa, että miesten puolelta on Suomesta saatu kolmen seuran edustus kisoihin. Perjantaina ja lauantaina pelataan alkusarjat ja loppupelit on pääosin sijoitettu sunnuntaille.

Turun Uimareiden tavoite kisojen suhteen on molemmissa joukkueissa selvä eli mestaruus!

Tuloksia koitetaan päivitellä facebookkiin ja nettisivuille kun kisoista ehditään!