Impivaaran turnausviikonloppu 13.-15.10

30.10.2017

13.-15.10. Impivaarassa pelattiin C-junioreiden SM-kotiturnaus ja BSM-junioreiden yksittäinen sarjapeli. Tuloksena TU:lle yksi voitto, yksi tasapeli ja kaksi tappiota.

Turnaus viikonlopun starttasivat B-juniorit perjantaina. TU pelasi Senttereitä vastaan. Peli alkoi hyvin TU:n johdossa, mutta Sentterit pääsivät peliin mukaan ja ohi eivätkä Tu:n juniorit saaneet porilaisia enää kiinni. Pelin 1. erä oli kuitenkin kotijoukkueelta hyvää vesipalloa. Ottelu päättyi porilaisille 4-13 (2-0, 0-3, 1-7, 1-3).

 

Lauantaina nuoremmat juniorit aloittivat oman turnauksensa. Peli parani koko viikonlopun ajan joka pelissä. Pelin ymmärrys kasvoi ottelu ottelulta, tuli uusia asioita ja henkilökohtaisia onnistumisia. Sunnuntain viimeinen ottelu Kuhia vastaan oli hyvä esimerkki, jossa kolmannessa erässä vastustaja tuli tasoihin, mutta turkulaisten onnistui nostaa joukkueen ja yksilöiden omaa tasoa ja pitää tasalukemat loppuun saakka.

Pelit päättyivät tappiolla Cetukselle 4-14, voittona HSS:stä 30-1 ja tasapelinä Kuhista 4-4.

Kaiken kaikkiaan viikonlopusta voidaan sanoa, että otteluissa nähtiin miten valtavasti junnut ovat syksyn aikana kehittyneet, joskin töitä on myös vielä jäljellä!