Halloween-turnaus impivaarassa

9.11.2017

Vesipallokoululaiset
Vesipallokoululaiset
E-junnut
E-junnut
Turun Uimarit järjesti lauantaina 4.11. Halloween-vesipetoturnauksen 06-syntyneille ja nuoremmille vesipalloilijoille.

Pyhäinpäivänä Impivaaran uimahalliin saapuikin monta juniorijoukkuetta ympäri Suomea. Turnaukseen osallistui TU:lta kaksi joukkuetta. TU1 koostui seuran E-junioreista ja TU2 syksyn vesipallokoululaisista. Lisäksi joukkueet olivat Porin Senttereiltä, Espoon Cetukselta, Uinti Tampereelta, Jyväskylän Saukoilta ja Helsingin Kuhilta. Mukaan olivat lähteneet myös Aurajoen uinnin uimarit omalla joukkueella. Yhteensä turnauksessa pelasi siis kahdeksan joukkuetta.

Pelit pelattiin hyppyaltaassa pienillä maaleilla ja ilman hyökkäysaikaa. Peliaika oli 2x12min ja kentällä oli aina 5+1 pelaajaa. Jäähy tapahtui uimalla vaihtokulmaan ja takaisin kentälle. Seuran junioreiden vanhemmat toimivat toimitsijoina ja pitivät kelloa ja tulostaulua.

Pelit alkoivat lauantaina yhden aikoihin ja päättyivät illalla vähän ennen kahdeksaa. Pelien välissä lounaaksi syötiin lasten suosikki tortillabuffet Impivaaran kahvio Otavassa.

Peleistä saatiin saldoksi sekä voittoja että tappioita, mutta tärkeintä oli saatu pelikokemus ja ensimmäinen turnauskokemus seuran kurssilaisille.

Suurkiitos mukana olleille joukkueille, auttamassa olleille vanhemmille sekä Vesa Havialle tuomaroinnista! Toivottavasti tälläisiä pikkuturnauksia saadaan nähdä lisää myös muissa kaupungeissa! Seuraava vesipetoturnaus onkin Stadin Skabat Helsingissä 18.11.