Mukaan harrastukseen?

Kiinnostaisiko vesipallon kokeilu?

Helpoiten toimintaan pääsee mukaan osallistumalla syksyisin ja keväisin järjestettävään vesipallokouluun tai seuran uimakouluun, vesipallokerhoon. Kouluun osallistumiseen vaaditaan 50 metrin uimataito ja kerhoon 25 metrin uimataito. Syksyn kurssit alkavat yleensä heti koulujen alettua ja keväällä vuodenvaihteen jälkeen tammikuussa. Lisää tietoa kursseista löydät kurssit ja lajikokeilut - yläotsikon alta!

Mikäli lapsi osaa jo uida hyvin, voi lajia tulla kokeilemaan suoraan junioriryhmiin. Yhteyttä voi ottaa Turun Uimareiden sähköpostiin turun.uimarit@gmail.com, josta kyselyt ohjataan sopivan ryhmän valmentajille. Myös vesipallokoulun iän ylittäneet hyvän uintitaidon omaavat juniorit ovat tervetulleita lajin pariin. Mikäli kilpaileminen ei kiinnosta, löytyy seurasta myös harrasteryhmä uusille ja vanhoille pelaajille. Jos laji kiinnostaa, kannattaa olla rohkeasti yhteydessä!

Seurassa toimii myös naisten joukkue. Tämä joukkue muodostuu vanhoista kilpauimareista sekä seuran juniorijoukkueiden kautta lajiin mukaan tulleista tytöistä. Naisten joukkue kaipaa myös lisää harrastajia. Tähän ryhmään toivotaan yli 15 vuotiaita tyttöjä/naisia, yläikärajaa ei ole.  Toiveena olisi, että uusilla harrastajilla olisi kilpauintitaustaa tai muuten erinomainen uintitaito.  Kannattaa tulla kokeilemaan, muutaman kerran treeneissä käymisen jälkeen voi päättää haluaako jatkaa kivaa harrastusta!