Kesän vesipallokoulu 2017

TURUN UIMARIT JÄRJESTÄÄ VESIPALLOKOULUN NYT MYÖS KESÄLLÄ 2017 !!

Vesipallokoulussa opetellaan lajin alkeita ja kerrataan uinnin perusteita. Lisäksi tietysti pelataan. Kesän vesipallokoulu järjestetään Kupittaan maauimalassa.

Kenelle: Vesipallokoulu on suunnattu 2005-2007 syntyneille pojille ja tytöille, jotka jo hallitsevat perusuintitekniikat. Minimivaatimuksena 50 m yhtäjaksoinen uimataito.

Koska: Kesän vesipallokoulu järjestetään kahden viikon eli 8 kerran intensiivikurssina. Harjoituspäivät ovat kahden peräkkäisen viikon maanantai, tiistai, keskiviikko ja torstai. Tarkat päivät ovat ma 5.6.-to 8.6. ja ma 12.6.-15.6. Kurssi on joka päivä kello 19.10-20.15.

Missä: Kupittaan maauimala. (Blomberginaukio 12, Turku)

Hinta: 100€ (sisältää sisäänpääsymaksut maauimalaan, vakuutuksen, ohjatun toiminnan ja todistuksen.)

Ilmoittautumaan pääsee tästä. Lisätietoa ilmoittautuneille.

 

Lisätiedustelut osoitteesta kurssit.turunuimarit(at)gmail.com.

Vesipallokoulu on helpoin tapa lapsen aloittaa vesipalloharrastus. Turun Uimarit järjestää suositun vesipallokoulun yleensä kahdesti vuodessa: koulun alettua syksyllä ja toisen joululoman jälkeen. Nyt vesipallokoulu järjestetään ensimmäistä kertaa myös kesällä!

Vesipallokoulussa on tarkoitus kerrata perusuintitekniikoita, opetella uimaan pallon kanssa, harjoitella vedessä liikkumista, harjoitella syöttämään palloa kaverille ja maalin tekoa sekä tietenkin myös pelata. Perusuintitekniikoiden etukäteen hallitseminen helpottaa vedessä liikkumista ja uuden lajin opettelua.

Vesipallokoulun viimeisellä kerralla perinteisesti vanhemmat saavat tulla seuraamaan lasten edistystä näytösottelussa. Vesipallokoulun käytyään harrastusta voi jatkaa seuran valmennusryhmissä, joissa opittuja taitoja kerrataan ja päästään jo pelailemaan myös muita seuroja vastaan.