TS-vesipallokoulu kesällä 2018

Tänä kesänä Turun Uimarit järjestää koulusta lomaileville lapsille vesipallon päiväleirin kolmatta vuotta putkeen. Tämän vuoden leiri järjestetään yhteistyössä Turun Sanomien kanssa TS-vesipallokouluna!

 Koulu pidetään Impivaaran uimahallissa ja sen ympäristössä. TS-vesipallokoulussa on tarkoitus pelata vesipalloa ja pitää hauskaa. 

Koulussa ei tarvitse vesipallotaustaa, mukaan voi tulla muutenkin! Hyvä uimataito on kuitenki välttämätön sillä koulu järjestetään Impivaaran hyppyaltaassa (syvyys 4m). Osallistujan tulee jaksaa uida ainakin 50m. 

TS-vesipallokoulu on suunnattu 6-12-vuotiaille lapsille.

 2018 järjestetään kaksi viiden päivän koulua. Vesipallokoulu on aina arkipäivisin noin kello 9-15. Vesipallokouluun otetaan max. 20 ilmottautujaa per viikko.

Ajankohta:  

Leiri 1: ma 4.6.-pe 8.6.2018

Leiri 2: ma 11.6.-15.6.2018

TS-vesipallokoulussa on yksi ohjattu allasharjoitus päivässä ja lisäksi muuta oheisliikuntaa ulkona ja sisällä. Viime vuosina on mm. käyty pelaamassa minigolffia, oltu valokuvasuunnistusta ja pelailtu sadesäällä lautapelejä. Allasharjoittelun pääpaino on uintitekniikoiden kertauksessa ja vesipallon alkeiden opettelussa, mutta lisäksi tottakai leikitään, hypitään ja tietysti pelataan!

TS-vesipallokoulussa tarvitset:

  • Uikkari+lasit+pyyhe
  • sisälle shortsit+t-paita
  • juomapullo
  • ulkoliikuntavarusteet + lenkkitossut

TS-vesipallokoulun hinta on 160€/viikko tai 320€/2 viikkoa sis. Laadukkaan valmennuksen ja ohjelman, sisäänpääsyn uimahalliin harjoituksiin sekä lounaan päivittäin. Turun sanomien kestotilaajille -20€ alennus/viikko.

Lisätietoja ilmoittautuneille. Mikäli jotain kysyttävää niin, ota yhteyttä: kurssit.turunuimarit[at]gmail.com.

ILMOITTAUTUMAAN PÄÄSET SIVUPALKISTA, KOHDASTA ILMOITTAUTUMINEN.